dinsdag 12 juni 2007

Op vakantie naar Noorwegen

3 en 4 juni 2007


En dan is het zover, dat de vakantie is aangebroken. We gaan naar Noorwegen op vakantie. We rijden twee dagen over de heenreis en nemen niet de boot naar Noorwegen. Het nadeel van de boot is dat Tender dan niet uit de auto mag. En over land hebben we haar lekker de hele tijd bij ons. Dus die beslissing is snel gemaakt.
We rijden ongeveer tweeënhalf uur, om daarna een half uur te pauzeren. Tijdens deze pauze wordt een stukje met Tender gelopen en daarna een kop drinken met een broodje genomen. Tijdens de laatste pauze van de eerste dag, wil Tender niet al te ver van de auto vandaan lopen. En als we dan bij de auto een kop drinken nemen, weet ze niet hoe snel ze er weer in moet kruipen, ondanks het warme weer. Ze moet vast gedacht hebben dat die auto haar veilige plek was. Nog niet zo lang geleden konden we haar niet in de auto krijgen, omdat ze de wandeling veel te mooi vond. Wat een verandering.
De eerste nacht hebben we in een hotel overnacht in Göteborg. Tender mocht gewoon mee op de kamer. ’s Morgens vroeg heeft ze even alleen op de kamer gezeten terwijl we gingen ontbijten. Ze was lekker rustig en niemand heeft gemerkt dat we een hond op de kamer hadden. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Tender, Anita en Richard!
Vermaken jullie je een beetje in Noorwegen?
Als Tender net zo'n super vakantie heeft dan Ecco, heeft ze ook de rest van het jaar niets meer te klagen..l;-))


Groetjes uit Ten Boer