zaterdag 7 juli 2007

Een enerverende dagWe hadden vandaag weer een enerverende dag met Tender.

Van tijd tot tijd moet het gras gemaaid worden. Tender is normaal bang voor geluiden, maar met het geluid van de maaimachine, heeft ze absoluut geen moeite. Zodra je de machine aanzet, begint ze met de aanval. De aanval om de machine te pakken te krijgen en als ze er zowat bij is, weer hard weg te lopen. En dat onder luid geblaf.

Met het uitlaten wat we daarna deden, kwamen we langs een plas waar vissers hun tentje hadden opgeslagen. Ze hadden een pannetje op het vuur staan en er moet vast wat lekkers ingezeten hebben. Want Tender was er niet bij weg te slaan. En het valt nog mee, dat ze haar tong niet door het pannetje haalde, want dat heeft ze al een keer eerder geprobeerd. Gelukkig hadden we dit keer wat meer overwicht op haar en konden we gelukkig erger voorkomen.

Toen we zowat thuis waren, keek ik achterom, maar was Tender nergens te bekennen. Na een poosje te hebben gewacht, ging ik maar roepen en fluiten......, maar geen Tender die er aan kwam. Dus wat rest mij...., maar weer terug lopen. Ze moest toch ergens zitten? Toen ik vervolgens langs de tuin van een woning liep, kwam er een man met Tender naar buiten lopen. Wat bleek, onze deugniet was de tuin van haar vriendje ingelopen. Het hekje stond toevallig open. En ze was doodleuk de woning ingelopen, zo naar de kamer, waar ze al kwispelend naar de bank toeliep, waar de man op zat. De man kon er gelukkig wel om lachen en heeft toch het hekje maar achter ons dichtgedaan.

Geen opmerkingen: