dinsdag 9 december 2008

Vakantie in Spanje, het eten hier is héérlijk!

Toen we in onze vakantie woning aankwamen bleek dat de koelkast gevuld was, als welkomstpakket. Erg attent en helemaal op een zaterdagmiddag als alle winkels al gesloten zijn. Er zaten ook een paar pakjes met vleeswaren tussen, die wij als vegetariërs niet eten. Maar om dit nu weg te gooien ging mij ook te ver. Dus heb ik iedere dag een gedeelte gebakken in de koekenpan en lekker bij Tender door de brokken geroerd. En dat had ze gauw in de gaten. Zodra ik het in reepjes sneed, kwam ze al met haar neus omhoog de keuken in. En alles werd natuurlijk opgegeten tot en met de laatste kruimel.

Daarna natuurlijk even heerlijk uitbuiken in de tuin.

Van tijd tot tijd moest Tender weer even een dame worden. Dus even met de borstel er door heen en ze was weer ons prinsesje.
We nemen altijd standaard kleden mee, om op de banken te leggen. Want wat ze thuis mag, kun je moeilijk met vakantie ineens gaan verbieden. En Tender voelt zich goed thuis op deze banken.

3 opmerkingen:

Guus zei

Jeeee, wat een leuk huis! Enneh.. Tender heeft lekker gegeten zo te zien, super!!

Anoniem zei

Wat een gaaf huis met zwembad hebben jullie gehad! Dat is nog eens vakantie!

Wat lief en attent dat ze jullie koelkast rijkelijk hadden gevuld met lekkere dingen. Gelukkig zat er voor Tender ook nog wat bij! :-)

Groetjes,
Suzanne

Anoniem zei

wat een mooi huis ook aan de binnenkant. En dat was boffen dat de baasjes geen vlees eten, dan heb jij lekker meer, haha. We gaan verder met het lezen van het vervolg ab en pep