maandag 8 december 2008

Vakantie naar Spanje, onderweg.

Op donderdag 20 november was het dan zover. We vertrokken voor een kleine 3 weken naar de Costa Blanca, ongeveer 2100 km rijden. Om op onze vakantie bestemming te komen hadden we 2 hotelovernachtingen geboekt bij een Campanile Hotel. Deze zijn zeer hondvriendelijk en lagen niet ver van de tolwegen af. Tender had zowat de hele achterbank tot haar beschikking en lag op een heerlijk zachte slaapzak, dus als er één uitgerust aankwam, dan was zij dat wel.In ons eerste hotel in Dijon, stond er een extra slaapbank tegen de muur. En ja hoor, binnen de kortste keren waren we Tender alweer kwijt. Gelukkig hoefden we niet zo ver te zoeken in deze kleine kamer. Een blik onder dit bed was genoeg om haar terug te vinden. Tender had haar slaapplaats voor die nacht al geregeld.

Tender kreeg ook weer één van haar maffe buien op onze kamer. Ze sprong van bed naar bed, totdat de bedden uit elkaar schoven. Oei......dat was eng! De pret was toen meteen over.

3 opmerkingen:

Suzanne zei

Wha ha ha die Tender! Wat leuk dat ze zo enthousiast op een neer hopt van bed naar bed. Komt ook heel mooi overeen met de muziek. Goed getimed hoor!

Alleen jammer voor haar dat de bedden uit elkaar gingen. Toen was het inderdaad uit met de pret!

Groetjes,
Suzanne

Rianne zei

Wat een leuk filmpje!!
Helemaal happy dat ze mee is op vakantie!

Anoniem zei

wat kan jij mooie twist maken en dat op de bedden. Zo ziet de kamer er wel veel beter uit hoor Tender. De bedden moet ver uit elkaar staan. Poot van Abbey