zondag 8 februari 2009

De lessen van Cave Canem zijn weer begonnen

Na een winterstop van ruim een maand, zijn we weer begonnen met de hondentraining van Tender. We hebben in de winterstop niet erg veel getraind met het koude weer. Alleen 's avonds in huis hebben we wat oefeningen gedaan, zoals de geurproef, distance control en doggydance. En hier zit Tender ook op te wachten 's avonds. Ze vindt het leuk om bezig te zijn.

Vandaag zijn we dus weer naar het Engelse Werk gegaan, waar we training hadden. En onderweg naar het park toe, begon het meteen te sneeuwen. Dus onze eerste les was in een witte wereld. Maar dat was geen probleem voor de honden. Integendeel zou ik haast zeggen. Ze hadden er allemaal zin in. En Tender heeft erg goed haar best gedaan.
Na afloop van de les was Lupo, de Duitse Herder die naast Tender ligt, niet bij haar weg te slaan. En tijdens een plas van Tender stak hij zo zijn hoofd onder de straal, brrrrr........Vervolgens werd het plasje zorgvuldig opgelikt. De liefde van honden gaat wel erg ver!!!

1 opmerking:

Suzanne zei

Hé Tender wat leuk dat je lessen weer begonnen zijn. Ik wens je heel veel plezier. Train ze! Maar dat zal vast wel lukken!

Groetjes,
Suzanne en een knuf van Diesel