zaterdag 21 februari 2009

Middagje Bussloo!

Terwijl vandaag velen de stad in gingen om carnaval te vieren, hebben wij de plas van Bussloo lekker opgezocht. Het was er niet erg druk, maar we kwamen toch nog verscheidene honden tegen, waar Tender heerlijk mee kon spelen.
Nu is Tender aan de grote kant voor een Beardie teefje, maar ze was maar een ukkepuk toen we die Duitse Dog tegen kwamen. Maar ondanks het grootte verschil tussen de beiden, konden ze toch heel leuk met elkaar spelen.
Spelen op het strand en in het water.

Onderweg ging Tender graag het water in, ondanks dat dit nog heel koud moet zijn geweest. Daarna was het natuurlijk heerlijk om dat natte water eruit te rollen in het zand. Wij zijn dat gedrag inmiddels wel gewend van Tender. Maar onderweg kwamen we een paar mensen tegen, die met afgrijzen naar haar keken. Bij deze mensen had Tender vast direct niet in huis gemogen.

Halverwege kwamen we op een stukje Bussloo, waar ze wel eens oefenen met paarden. We zijn tijdens onze vorige wandelingen daar echter nog nooit paarden tegen gekomen. Maar dit keer zagen we ze ineens achter ons aan komen. We wilden Tender dus gauw gaan aanlijnen, maar wat denk je........geen riem bij ons! Die hadden we dus per ongeluk in de auto laten liggen. Nood maakt vindingrijk, dus ik heb mijn das maar afgedaan en deze om onze "schone "Tender haar halsband gedaan. Tender vond de paarden erg interessant en het was dus geen overbodige luxe, dat ze vast zat.

Onderweg lag er nog een heel klein beetje ijs op de plas bij Bussloo.
Bij de waterpomp moest Tender nog even gek doen. Eerst een mooi hoog punt opzoeken en dan lekker rennend eraf springen.


4 opmerkingen:

Rianne en Sofar zei

Jullie hebben weer een geweldige middag gehad!
Heerlijk!

Die sjaal staat Tender goed :-)

Dikke knuffel van ons.

Guus zei

Wat een lekkere wandeling en ook nog zwemmen...

Tender en een dog! Was dezelfde combi vanochtend met Ecco, hij vond het teefje trouwens veeeeeel te interessant..;-( Heb hem uiteindelijk aangelijnd..

Tot snel!

Suzanne zei

Wat een heerlijke wandeling hebben jullie gehad zeg! Veel zand en water, de ideale plaats voor een heerlijke scrub moet Tender gedacht hebben. En gelijk heeft ze! Het is ook heerlijk om je lekker vies te maken!

Diesel doet het ook hoor als hij zo onder het zand zit is hij net een aardvarken!

En is het varkentje inmiddels alweer gewassen ;-)

Groetjes,
Suzanne

Anoniem zei

HOI TENDER, Die wandeling ziet er erg gezellig uit. En je wilt er weleens tussenuit, al die carnavalsdrukte. WAT!?!?!?! GA jij in het water en daarna in het zand rollen. Wat een giller!!! Je lijkt dan wel op een kroket, of niet. hihi We willen dat weleens zien. Maar wij doen dat niet. Daar is het vrouwtje erg blij om. Maar jouw vrouwtje vindt het gelukkig niet zo erg. En ziet er de humor ook wel van in. Maaar wij herkennen het wel, Abbey deed dat als jonge hond ook. En ze kon dan kijken van "zo erg is het niet hoor". Slobbers van Abbey en Pepper