zaterdag 11 juli 2009

Verdriet, veel verdriet!

Diep geschrokken kregen we dit weekend te horen, dat de moeder van Tender afgelopen vrijdag is overleden. Abbey is overleden aan een hartstilstand en is maar 7 jaar oud geworden.

Ik zit dit met een brok in mijn keel te schrijven, zo triest allemaal. Helemaal triest voor haar baasjes natuurlijk, die stapel op Abbey waren. Het is allemaal gewoon niet te bevatten, zo onwerkelijk.

Abbey en twee van haar kinderen zijn pas nog even heerlijk op vakantie geweest in Frankrijk, waar ze hebben genoten van de wandelingen daar en het langsstromende riviertje.

vlnr. Abbey, Fellow, Suzy ( Deze foto is afkomstig van Abbey haar baasjes, Hannie en Tamara )

Abbey heeft drie grote nesten mogen groot brengen. Al met al heeft ze 27 beardie kinderen rondlopen. Hier op de onderstaande foto staat ze termidden van haar nakomelingen. Abbey is de vierde beardie van rechts, met een schoentje om haar ( toen ) zere voetje.
Lieve Abbey, wat zullen we jou missen. Je was echt een geweldige hond. De gezellige familie wandelingen die jouw baasjes elk jaar organiseren zullen nooit meer hetzelfde zijn, nu jij er niet meer bij bent.


Wij wensen Hannie en Tamara heel veel sterkte toe met dit verlies.

4 opmerkingen:

Lidy zei

Lieve Anita,wat intens triest, nog zo jong 7 jaar, zo onverwacht, wat prachtig toch dat Abbey aan 27 puppenkinders dat mooie beardiekarakter heeft mogen doorgegeven waar wij zo dol op zijn.
Groetjes Lidy en een knuffel voor jouw tender meisje.

Suzanne zei

Lieve Anita,
Jeetje wat erg! Wat is dit triest zeg! Abbey de moeder van Tender plotseling overleden en ze was nog zo jong ... ... daar zijn geen woorden voor. Het is in en in triest! Het is zoals je zegt de wandelingen zullen nooit meer hetzelfde zijn ... ... ...

Gelukkig leeft ze een beetje voort in Tender en haar andere 26 nakomelingen.

Ik wens je heel veel sterkte toe en voor Abbey Rust zacht!

Lieve groetjes,
Suzanne en een dikke knuf van Diesel voor Tender!

Guus zei

Wat een verdrietig bericht.....7 jaar, ze was nog hartstikke jong..
Je moet er niet aan denken...

Anoniem zei

wat verschrikkelijk om te lezen. De tranen schieten je dan in de ogen. En dat ZO jong!! Heel veel sterkte voor jullie allemaal maar vooral voor de baasjes van Abbey!
Slobbers van (andere Abbey en Pepper)