zondag 5 september 2010

De heenreis naar Denemarken

De auto stond voor het huis geparkeerd en Tender was als de dood dat we zonder haar weg zouden gaan. Dus toen de autodeur open stond, was ze er als de kippen bij om gauw in de auto te kruipen. Ze maakte het haar meteen heerlijk confortabel op de dikke slaapzak. Zo kon ze het nog wel even volhouden dacht ze. Laat de reis maar beginnen!
Om 8 uur 's morgens gingen we op pad, op weg naar het vakantie adres in Denemarken. We zaten dit keer niet zo noordelijk, dus we dachten weinig reistijd nodig te hebben. Maar dat viel helaas dik tegen. Twee uur hebben we in de file gestaan in de buurt van Hamburg. En daarna nog een keer een uur in Denemarken.
Geregeld hadden we een pauze ingelast op de parkeerplaatsen die we onderweg tegen kwamen.


Eindelijk om 6 uur 's avonds, kwamen we aan in ons vakantiehuis. Daarna moesten we alles nog even uitpakken. En toen kon de vakantie pas eindelijk beginnen.
Het huis ligt in een glooiende omgeving van Denemarken. Vanuit het huis is de zee te zien en de mooi aangelegde tuin. Een heerlijke plek om tot rust te komen.
Tender was dol enthousiast dat ze eindelijk de auto uitmocht. Ze voelde zich meteen al helemaal thuis en ging direct liggen rollebollen in het gemaaide gras.

Geen opmerkingen: