maandag 24 september 2007

Op bezoek bij de fokkerVrijdag zijn wij ’s middags naar onze fokkers geweest die in Schiedam wonen. We zaten, nu we op vakantie waren, niet zo gek ver hier vandaan. En dat was een mooie gelegenheid om hun en Tender haar familie weer eens te zien. Het ontvangst was zoals altijd heel hartelijk. En alle drie de wolbalen stonden ons ook al op te wachten bij de voordeur, moeder Abbey, zus Suzy en halfbroer Fellow. Prachtig al die honden samen! Van de fokker kregen ze alle 4 een traktatie en daarvoor gingen ze allemaal keurig op een rij zitten. Ze kunnen dan zo goed luisteren allemaal. Nadat ze allemaal iets hadden gekregen zochten ze alle vier een vrij plaatsje op om het lekkers op te eten. Toen er echter een vliegtuig over kwam vliegen schrok Tender van het geluid en ging op de trap zitten. Dat was natuurlijk niet handig van haar, want er waren genoeg liefhebbers die haar traktatie er ook wel bij wilden hebben. Dus bij terug komst in de kamer lag er natuurlijk niets meer, helaas.
Nadat er heerlijk voor ons gekookt was hebben we de honden nog even laten plassen. Bij terugkomst ging Tender achter de bank liggen, achteraf het plekje van haar zusje Suzy. Suzy liep al een paar keer naar haar plekje achter de bank, maar zag telkens dat het al bezet was. Teleurgesteld ging ze dan maar weer op zoek naar een ander plekje.
Voordat we het wisten was het al weer laat en zijn we weer op weg gegaan naar ons vakantieadres. Ach ja, gezelligheid kent geen tijd.

Geen opmerkingen: