vrijdag 28 september 2007

De laatste vakantieweekEigenlijk hebben we de laatste vakantieweek best veel geluk gehad, wat het weer betreft. Als het regende zaten we in ons comfortabele huisje. En wanneer we er op uit trokken hadden we gelukkig telkens droog weer. Geregeld kon Tender in onze tuin liggen, maar ze lag wel aan de lange lijn, want de tuinen waren niet afgesloten. En zij zag het verschil niet in onze en andere tuinen. Het park Landal Port Greve ligt direct tegen het Grevelingenmeer aan waar je prachtig met de hond over de dijk kunt lopen. Er zaten erg veel honden in het park, dus Tender kwam helemaal aan haar trekken. En het Grevelingenmeer was heerlijk om in te zwemmen, wat Tender dan ook geregeld deed. Het park is echt een aanrader voor hondeneigenaren.

We zijn naar allerlei plaatsjes in de buurt geweest, o.a. ook naar Burg Haamstede. Hier was een muurtje waar ze weer overheen moest lopen. Ze kan zo langzamerhand geen muurtje meer tegen komen of ze moet er overheen. Dus maar gauw even weer een fotootje geschoten van haar.


Het strand was ongeveer tien minuten rijden met de auto. Hier kwamen we verscheiden beardies tegen en dat waren allemaal vakantiegangers. Telkens als we naar het strand gingen namen we de werpstok mee. Tender wist dit al precies. Ze was dan niet van onze zijde te krijgen. Onvermoeibaar leek ze op deze momenten. Voor andere honden had ze dan ook totaal geen aandacht. Af en toe ging ze de zee in, om even af te koelen om vervolgens weer gauw op zoek te gaan naar de bal. Na afloop gingen we telkens wat drinken in een paviljoen. De honden moesten daar aangelijnd worden, maar die lijn waren we een keer vergeten. We hebben het er toen maar gewoon op gewaagd en het ging gelukkig prima. Wat is ze toch een voorbeeldige hond aan het worden. Gisteren had ze ontdekt dat er prachtige gaten in het zand te graven waren. Ze ging helemaal op in haar werk en stopte alleen af en toe even omdat ze een hond hoorde blaffen.

Geen opmerkingen: