zaterdag 13 oktober 2007

Wandelen in Bussloo


Het was vandaag een stralende dag. Heerlijk weer dus, om een lange wandeling te gaan maken. We zijn naar Bussloo gegaan, een grote plas in de buurt van Deventer en Apeldoorn. Bussloo is een waar hondenparadijs, waar je mag lopen met je hond van half september tot half april. En je ziet hier dan ook enorm veel honden en natuurlijk helemaal met dat prachtige weer van vandaag. Als je om de hele plas loopt ben je ongeveer 2½ uur onderweg. Maar je kunt ook over de brug lopen en dan doe je er ongeveer een uur over. Wij hadden zin om een eind te wandelen en kozen dus voor de lange versie.

Tender is verzot op water, dus die is de hele wandeling, water in en water uit geweest. Ook liep ze van de ene hond naar de andere hond. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Wij begonnen op het laatst zere voeten te krijgen, maar Tender leek onvermoeibaar. Volgens mij was ze doorgegaan tot ze er letterlijk bij neer zou vallen, wat een energie!!
Bij Bussloo hebben we begin dit jaar schapendrijven gehad met Tender. Maar van alle schapen was er geen één meer te bekennen. Ook het hek bij de schapen en de grote tent met het keukentje, waren verdwenen. We vonden het erg jammer dat de schapen er niet meer waren. Het had wel wat, die schaapskudde daar.
Na afloop van de wandeling hebben we heerlijk op het terras gezeten bij Pitch&Putt Golf Bussloo. Hier kreeg Tender ook nog een hondenkoekje aangeboden. Zodat we even lekker konden uitrusten, van een heerlijke wandeling.

Geen opmerkingen: