zondag 4 november 2007

Clubwandeling regio noord


Vandaag hebben we met Tender meegelopen met een regiowandeling georganiseerd door Didy, regiovertegenwoordigster van de Bearded Collie Club. We moesten ruim een uur rijden naar Bakkeveen, waar de wandeling werd gelopen. We hadden gelukkig droog weer en geen wind, echt heerlijk weer om te wandelen dus. Met zeven beardies was het een feest voor de honden. Ze hebben heerlijk gelopen door de modderpoelen, zandvlakten en weilanden. Prachtig om te zien hoe enthousiast ze allemaal waren.


En Tender had de hele wandeling sjans. Sofar, een reu van ruim een jaar was helemaal weg van haar. Waar Tender was, daar was Sofar ook. Samen zitten, samen liggen, samen snuffelen, zo lief. Maar ook de liefde bedrijven was favoriet bij Sofar. Tender liet het meestal gelaten toe, maar gromde ook wel eens als ze het zat was.
Na afloop hebben we na de groepsfoto gezellig met z'n allen op het terras gezeten. Het was niet koud, dus we konden met onze niet al te schone honden lekker buiten genieten van ons kopje koffie en thee. Een leuke afsluiting van een geslaagde wandeling.

2 opmerkingen:

Sofar zei

Heeeeej Tender!!

Wat een mooie foto's van ons saampjes.....zucht...ik ben nog helemaal in love!
Gelukkig zie ik je volgende week weer :-)
Ik zal vanavond mijn foto's op m'n space zetten...maar die zijn lang niet zo mooi!

Dikke knuffel van Sofar.

ingrid zei

Een geslaagde dag zo te zien en met mooi weer.
Wie weet kunnen we de volgende keer er wel bij zijn.
Gr Ingrid

Pootje Daika