zondag 11 november 2007

Wandelen met regio oost van de NBCC


Het voorspelde vandaag niet veel goeds, wat het weer betreft. Maar toch, toen we eenmaal aan het wandelen waren viel het toch allemaal best mee. Af en toe moesten we de paraplu gebruiken, maar het grootste deel van de wandeling hadden we prachtige zon momenten. Tender was al een klein beetje moe voordat ze aan de wandeling begon, want ze was net een klein uur aan het trainen geweest op de hondenschool. Maar dat mocht de pret niet drukken, want toen we aankwamen op de parkeerplaatst en ze al die beardies zag, was ze al haar vermoeidheid meteen vergeten. Ook Sofar, haar lover van vorige week was er weer. Maar deze zag Tender dit keer niet staan. Ze was dus toch niet de ware voor hem, helaas voor haar.

Door de vele regen waren er erg veel plassen. Sommigen zo diep dat de honden er tot hun middel instonden. Tender bleek niet de enige hond te zijn die erg gek op vieze plassen was. Het was één groot waterballet. Een enkeling bleef schoon, maar de rest waren niet om aan te zien, zo nat en smerig.
Na afloop hadden we koffie en thee met wat lekkers erbij. Even warm worden! Rianne liep met de markiesjes te zwaaien. En alle honden waren dolenthousiast met dit lekkers.
Alle 12 beardies en hun baasjes, heel leuk dat jullie er allemaal bij waren!! Het was erg gezellig!!

2 opmerkingen:

ingrid zei

Hoi Anita,
Schitterende omgeving voor een wandeling.Ziet er gezellig uit.
Hihi Tender zag er ook lekker uit helemaal in der element.

Gr ingrid

Anoniem zei

Hoi!
Wat een heerlijke wandeling! Hoop niet dat Tender nu met een gebroken beardiehartje rondloopt..

Toedels!
Guus, Ecco en Jos