maandag 24 maart 2008

Vrolijk Pasen!


Wat een verrassing vanmorgen toen we buiten kwamen zeg. Alles was helemaal wit. Er was vanmorgen sneeuw gevallen. Toen Tender dan ook haar kop net buiten de deur had gestoken, nam ze direct een hap met sneeuw uit de plantenbak. Mmmmh. Dat was lekker!
Tijdens het uitlaten was het dan ook één groot feest voor haar. Heerlijk rennen in de sneeuw en af en toe een paar lekkere happen met sneeuw, wat een genot.
Vanmiddag echter was het gebeurt met de pret. Tender moest gewassen worden. Ze accepteert het wel dat het gebeuren moet, maar echt prettig vindt ze het niet. Telkens probeert ze richting de deur te lopen, maar telkens wordt ze weer terug getrokken naar de wasplaats. Dat is pech! Nadat ze was gewassen hebben we haar droog geföhnd om vervolgens een eind buiten met haar te gaan lopen. Het was eerst prachtig zonnig weer, maar de lucht begon te betrekken. En Tender begon steeds harder vooruit te lopen. Telkens keek ze schichtig achterom, om te zien waar we bleven. Tender heeft volgens mij een extra zintuig, waardoor ze haarfijn aanvoelt dat er slecht weer aan zit te komen. Misschien heeft ze dit wel ontwikkeld doordat ze angstig is voor harde regen.

2 opmerkingen:

Daika's plekje zei

Hahaha schitterend je filmpje.Hoe Tender je blijft uitdagen en later er zelfs een stokje erbij pakt.
Gisteren was hier bijna niks maar vanmorgen lag er redelijk wat.Op het pad in het bos niet dat was prut maar gelukkig de grasvelden wel.Daika krijgt meestal ook van die buien als Tender echter vanmorgen vond ze de sneeuw maar niks.
Ze is denk ik net als ik toe aan het voorjaar hihi.
Een beardie is toch al veel gevoeliger aangelegd dan veel andere rassen dus zal best zijn dat ze de bui aan voelde komen.

gr Ingrid

Anoniem zei

Wat een super leuk filmpje! Tender die lekker aan het ravotten is in de sneeuw. Heerlijk, een echte beardie!!! Volgens mij vinden alle honden sneeuw leuk. Want Abbey is ook helemaal enthousiast in de sneeuw. Groetjes van de beardie woefkes Abbey en Pepper