dinsdag 1 april 2008

Odwin en TenderIk ben afgelopen vrijdag aan mijn hand geopereerd en dat betekent nu dus een beetje behelpen met één hand. Dus helaas kan ik even niet trainen voor het examen wat er volgende maand aan zit te komen. Wel kan ik gelukkig nog gewoon wandelen met Tender. Alleen kan ik haar niet perfect afdrogen met één hand als ze nat is, dus dat wordt tijdelijk maar even met de Franse slag gedaan.
Vanmorgen hebben we even koffie gedronken bij Tender haar vriendje Odwin. Odwin is een Golden Retriever en echt een schat van een dier. Hij helpt zijn vrouwtje met bijvoorbeeld post ophalen en de telefoon pakt hij voor haar. Odwin is cum laude geslaagd als Soho hond en dat is een verdienste van zijn vrouwtje, die hem zelf heeft opgeleid. Tender en Odwin hebben dezelfde manier van spelen en kunnen soms helemaal knuffelig in elkaar op gaan. Echt zo’n vertederend gezicht is dat. De foto’s die ik er van gemaakt heb zijn niet allemaal even goed, want alles moest natuurlijk met één hand gedaan worden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Schattig hoor!!! Om te zien hoe ze daar samen liggen. En wat knap van Odwin dat hij de telefoon kan aannemen. Kan hij hem ook al beantwoorden. Dat zou handig zijn! Als je die mensen aan de lijn krijgt van een of andere enquete!
Groetejes en een knuffel aan Tender Abbey Pepper

Daika's plekje zei

Ik smelt helemaal weg bij die eerste foto van Odwin en Tender die echt zo lief.Knap wat Odwin allemaal kan .
Je bent nu bijna een week verder met je hand en hoop dat alles een beetje dragelijk voor je is.
Knuffel voor Tender.
gr ingrid