donderdag 15 mei 2008

Tender zoekt haar stok

Gisteren tussen de middag hebben we heerlijk gewandeld rond de wijde Aa, een plas bij ons in de buurt. Als het erg warm is dan recreƫren er nog wel eens veel mensen hier. Maar nu was het aardig rustig met zonaanbidders en dat was heerlijk voor ons hondenvolk. Na eindelijk een heel mooie stok te hebben gevonden kon het spelen beginnen. Op een gegeven moment verdween de stok naar de diepte. Hij was blijkbaar vol gezogen met water. Tender snapte er maar niets van. Ze bleef maar rondjes zwemmen en haar oogjes gingen alle kanten op, maar nergens was die stok meer te vinden. Een beetje beteuterd eindigde nu het zwemfeest dus voor haar.
Langs de kant van de wijde Aa ontdekte Tender heerlijk mals gras, waar ze lekker van ging grazen.


En dan moeten we naar huis toe natuurlijk. Maar daar was Tender nog niet aan toe. Ze bleef gewoon zitten ondanks roepen en smeken van mij. Ze weet mij inmiddels al aardig te manipuleren, want ik ben maar even terug gegaan en heb haar toch nog even laten spelen met een aantal honden. Wat ben ik zwak en wat is zij slim.....

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat geweldig leuk om Tender zo in het water te zien zwemmen! Ze is duidelijk gek van water en wat heeft zij een uithoudingsvermogen.
Bobby was ook altijd gek van water, ze bleef dan de zee inrennen, haar kreeg je het water bijna niet uit. Kelly onze eerste Bobtail dacht eens dat de plek waar ze naar toe liep gras was. Voordat ze er erg in had lag ze in het water. Het groene tapijt bleek kroos.
Je hebt daar trouwens een geweldige geniet/uitlaat plek!

Knuffels aan jullie beiden, van ons hoor!