zondag 10 augustus 2008

Onze ondeugd

Na Tender haar jeugd heeft ze niet meer deze gekke neiging gehad, graven in de tuin. We hadden haar er telkens op heterdaad op kunnen betrappen en ze snapte dat de tuin kuil vrij moest blijven. Maar deze zomer, het zal wel door het warme weer komen, is ze weer in haar oude gewoonte vervallen. Ook vandaag weer. Weliswaar niet zo diep dit keer, maar er lag weer zand op het gazon. Ik denk dat ze een koel plekje heeft gezocht, maar wij moeten haar nu dus weer op heterdaad zien te betrappen. Ze is zo'n lief dondersteentje.
De kuil waar Tender zich in heeft verdiept.

Gisteren zijn we naar de stad geweest, mijn moeder woont hier. En onderweg wilden we een ijsje eten bij IJssalon Salute in de Diezerstraat in Zwolle. Aangezien ik niet wist of Tender van dit ijs hield wilde ik voor haar een bakje kopen met één bolletje ijs. Het meisje wilde ons echter geen bakje met één bolletje verkopen, omdat dit voor een hond was. Alleen kleine kinderen mochten één bolletje kopen. Ik kan hier nog kwaad over worden, omdat ik dit zeer klantonvriendelijk vind. Ze krijgen van mij een koude douche zoals ze dit bij radar noemen. En mij zijn ze in ieder geval als klant kwijt.

Op het hondenlosloopveld bij ons in de buurt was Tender weer even aan het uitdagen. Zie het filmpje maar.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Naja.....moet niet gekker worden!!
Dat je niet eens een bakje met 1 bolletje kreeg!!!
Heb je Tender een dikke drol voor de deur laten leggen??? :-) (grapje)

Zo heeft de vrouw van de viskraam hier ook eens raar staan te kijken bij mij. Was ik met de hondjes daarheen gelopen, bestelde ik een paling en vroeg of ze die in stukjes wilde snijden voor de hondjes. Je had haar gezicht moeten zien!

Maarja klant is koning! In jou geval had ze het je gewoon moeten geven!

Dikke knuffel voor Tender.

XXX van Sofar.

Anoniem zei

belachelijk dat je geen bolletje ijs kreeg!! :( Zullen wij ook een naar Zwolle komen. Neem ik mijn neefje en nichtje mee. Bestellen we twee ijsjes voor de kleine kinderen en daarna geven we ze aan Abbey en Pepper, kijken wat ze dan zeggen. hahaha dan kunnen ze toch niets doen.Maar ik kan daar wel erg boos van worden. Een klant is toch een klant!!!! Graaf maar lekker door in de tuin, lekker koel liggen. Slobbers van Abbey en Pepper

Daika's plekje zei

Haha super weer dat filmpje rare meid.
Tot nu toe hebben wij nog geen gekke dingen meegemaakt maar eerder mensen die gek kijken als ze zien dat je een extra ijsje oid koopt wat voor de hond is.Het is bij ons als Daika mee is vanzelf sprekend dat zij ook iets krijgt.Maar wel belachelijk hoor day meisje bepaald toch niet of jij het wel of niet voor je hond mag kopen?

Knuff voor Tender
Gr ingrid