vrijdag 5 september 2008

Het eten in de tuin is veeeeel lekkerder!


We geven Tender 's avonds altijd iets extra's door het avondeten heen. Soms is dit vis, dan weer een kuipje, dit keer was het echter vers runderhart. Even in de magnetron, zodat het lekker warm wordt en dus lekker ruikt. En Tender kan weer lekker beginnen met smullen. Maar dit keer had ze blijkbaar niet zo'n trek en liet ze de etensbak onaangeroerd. Voor het slapen gaan hebben we de bak weggezet en de volgende dag kreeg ze hem tussen de middag weer voorgeschoteld. Maar ze wilde er niet van eten. Nu hou ik er niet van om eten weg te gooien. En dus heb ik de bak in de tuin geleegd voor de eksters en vlaamse gaaien. Wij hebben altijd veel vogels in de tuin, dus dat zou wel snel worden opgegeten daar. Toen ik Tender echter wilde gaan uitlaten, rook ze het voedsel in de tuin. En ze vloog erop af alsof ze een geweldige vondst had gedaan. Ze begon er enorm gulzig van te eten. Het uitlaten was even niet belangrijk meer. Toch bijzonder dat ze het nu zo graag wilde eten.
Na de maaltijd hebben we alsnog heerlijk gewandeld in het Engelse Werk. Een groot park tegen de ijssel aan, waar deze zwammen ook stonden. Tender wilde er wel even tussen poseren met haar volle buik.1 opmerking:

Anoniem zei

Ja Tender we willen allemaal wel een keertje lekker picknicken!!!! Dat je vrouwtje dat niet snapt;) Is zo toch veel lekkerder. Slobber van Abbey en Pepper