vrijdag 21 augustus 2009

Welkom Thuis!

Honden zijn geweldig. En dat merk je vooral als je thuis komt. Ze zijn altijd zo blij als ze je weer zien. Zodat je altijd met een grote lach thuis komt.

Tender weet dat ik er aan kom en zit te wachten tot ze wat hoort. Ze ziet namelijk niets met die schutting erom heen.
Ze meent een geluid te horen.
Vervolgens loopt ze naar het hek toe.
En daar kan het ontvangst beginnen.
Wat een heerlijk thuis komen is dit toch!

3 opmerkingen:

Daika's plekje zei

Leuk he hoe ze horen en aanvoelen dat je eraan komt.
Daika hoort onze auto altijd aankomen.

Gr Ingrid

Suzanne zei

Ze horen je al van heinde en verre en als je dan door die deur komt ... ... ... dan zijn ze zooooo blij of ze je 1 jaar niet gezien hebben! GEWELDIG WAT EEN ONTVANGST!

Als ik met de auto thuiskom dan staat Diesel al paraat in de erker met zijn voorpoten op de vensterbank, meestal knipper ik dan een keer met mijn lampen en dan begint hij keihard te blaffen en te kwispelen. Dan stap ik de auto uit en rent hij als een speer naar de achterdeur en staat daar te springen en te hossen omdat ik er niet meteen aankom. (Ik moet namelijk eerst nog door de poort)

Een keer heeft hij het wel heel bont gemaakt toen sprong hij de achterdeur van binnenuit op slot en kon ik er niet meer in :-( Diesel heeft toen wel heel lang moeten wachten ... ... ...
Gelukkig stond het keukenraam open en na een paar pogingen met een schroevendraaier kon ik na 3 kwartier eindelijk door het keukenraam klimmen :-) Had je zijn kop moeten zien! Hij vond het zo raar dat ik daar naar binnen kwam :-) ha ha ha

Fijn weekend!

Groetjes,
Suzanne

Guus zei

Leuk is dat he? Ze zitten gewoon te wachten tot je er aan komt. Ecco zit vaak voor het huis te wachten, kijkt dan van "goh, kom je ook es thuis" wacht af en als ik de deur op slot draai, komt ie naar me toe. Altijd een feest!