woensdag 12 januari 2011

Meewandelen met de OESCN

In maart gaan we wandelen met twee rasverengingen tegelijk. En om even kennis met elkaar te maken, ben ik dit keer te gast bij de OESCN ( Old English Sheepdog Club Nederland ). We hebben gewandeld in Gasselte, dat ligt in Drenthe. En eerlijk is eerlijk, het is een prachtige omgeving om te wandelen daar. We hadden ook nog eens het geluk, dat de weergoden met ons mee waren, want het zonnetje scheen de hele wandeling volop. Tender was natuurlijk wel een vreemde eend in de bijt, maar dat had ze zelf niet in de gaten. Ze heeft zich prima weten te vermaken tussen al die andere wolbalen.

De bovenste vier foto's, waar ik zelf op sta, heeft Paulien Noest gemaakt. Mijn dank hiervoor Paulien!Er lagen nog verscheidene ijsplassen onderweg in de bossen. Maar daar hadden onze viervoeters het volgende op gevonden.......even flink stampen met de voeten en.......het water komt zo boven drijven. En dan...jawel, lekker smeren in de plassen!!!
Tender kon het weer niet laten. Ze moest weer natte voeten halen.
Paulien en Tender.

Er werden koekjes uitgedeeld, waarom denk je dat hij anders zo in trek was haha. ;-)
Tender op een bevroren plas.

Zo'n dotje!!!

Na afloop werd er door Max en Paulien, de regiovertegenwoordigers van de OESCN, soep geserveerd en allelei andere traktaties. Het zag er erg gezellig uit allemaal. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Here

karlijn zei

ziet er heel gezellig uit en de honden en baasjes hadden het allemaal naar hun zin

Anoniem zei

Gezellig met die old english sheepdogs. Ons vrouwtje vindt ons er wel op lijken. En eigenlijk wilde ze er ook zo eentje. Maar ja het zijn beardies geworden. ook leuk;) slobbers van Abbey en Pepper