zondag 21 december 2008

Rose en Tender

Binnenkort gaan we weer wandelen met de Bearded Collie Club in Garderen. Dus wilden Suzanne en ik alvast even voorwandelen met onze Beardies Rose en Tender. Ze waren alle twee al super enthousiast toen we aan kwamen rijden. En onderweg is er heel wat gedold door onze beide meiden.

Nu dacht ik dat Tender een echte viespeuk was, maar Rose overtreft Tender op alle fronten geloof ik. Alle vieze plassen wist ze feilloos te vinden. En dat deed ze niet alleen met haar poten, maar ook ruggenlinks.
Na afloop van de wandeling hebben we onszelf heerlijk verwend met warme chocolademelk en een heerlijke appelpunt, bij Eetcafé Stam. Maar eerst hebben we onze viespeuken flink droog gerost met een meegenomen handdoek.


Onderweg hebben Rose en Tender heerlijk met elkaar gedold in de bossen van Garderen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gezellig zo'n wandeling met zijn tweetjes.Gelukkig dat Abbey en Pepper altijd schoon blijven, hahaha. Slobbers van Abbey en Pepper we gaan nu jullie vakantieverhaal lezen

Suzanne zei

Het voorwandelen was al dikke pret dus ben ik heel erg benieuwd hoe de wandeling gaat verlopen :-)

Wat een leuke honden hebben jullie toch, lekker enthousiast en twee echte smeerpoetsen :-) Hoe krijg je ze in hemelsnaam weer schoon?

Groetjes,
Suzanne

Guus zei

Ecco en ik verheugen ons er al op!

Rianne zei

Leuk filmpje!!
De dames hebben het saampjes heerlijk naar hun zin gehad.

Tot 11 januari!!!