woensdag 10 december 2008

Vakantie in Spanje, de terugweg

Het plaatsje Altea, niet zo gek ver van ons vakantiehuis vandaan, heeft heel veel trapjes naar boven lopen. Deze kerk staat helemaal bovenaan te pronken.
Geen straatjes waar je met de auto doorheen kunt. Dus hier durfde ik nog gewoon op straat te gaan zitten.
Tender zit hier boven aan één van de vele trappen.
Tussendoor was er veel moois te fotograferen.
Het uitzicht boven was prachtig.

Spanje is niet echt hondvriendelijk. Bij de meeste restaurants staat No Perro op de deur, honden niet toegestaan. Maar bij mooi weer kun je natuurlijk wel heerlijk op een terras eten. En dat hebben we natuurlijk ook gedaan.
Bij de kustlijk van Altea, zagen we deze kleine zilverreiger met zijn fel gele poten. Ik heb hem helaas alleen van achteren kunnen fotograferen.
De zonsopkomst kon je vanaf ons huis prachtig zien.
Naast de bank hier, ligt Tender te slapen en te stuipen na een vermoeiende dag.
Met de kop rustend op de bank ( ach ja, die wordt soms ook wel heel zwaar natuurlijk ) kon Tender mooi naar buiten kijken.
Aan alles komt een eind. Dus na twee weken vakantie in Spanje beginnen we aan onze driedaagse terugreis.
Ondanks dat Tender in de auto zit, op de achterbank, wil ze iedereen toch graag bij elkaar houden. Dus toen ik onderweg een keer naar de wc moest, bleef ze mij net zo lang achterna kijken, totdat ik weer terug was. Ze is ook zo'n lief meisje.
Onderweg door de Pyreneeën heen zagen we mooie besneeuwde bergtoppen. En met een opkomende zon erbij, was dit een prachtig gezicht.
Hoe noordelijker we kwamen op de terugreis, hoe kouder het werd. Onderweg zagen we mooie rijp aan de boomtakken.
Twee keer hebben we weer overnacht in een Campanile hotel. En die bedden vindt Tender echt helemaal het einde hoor. Ze wilde er zelfs wel op slapen.

2 opmerkingen:

Suzanne zei

Wat een leuke reis hebben jullie gehad zeg! Ik heb genoten van de prachtige foto's en filmpjes.

Tender is een hele mooie en lieve hond, ik vind het zo leuk om haar te zien rollebollen op het bed! Super!

Anoniem zei

wat een toffe vakantie. Super leuk. Jammer dat ze in Spanje niet zo hondvriendelijk zijn! Maar jullie hebben het toch erg leuk gehad. En Tender dat is helemaal boffen op vakantie jarig gefeliciteerd meisje. Slobbers van Abbey en Pepper