zondag 10 januari 2010

Logé Bella was er weer!

Inmiddels zitten we al 4 weken met het winterweer. En het einde is nog steeds niet in zicht. De plas vlak bij ons huis is inmiddels dicht gevroren. En de stuifsneeuw die nu valt geeft weer prachtige plaatjes. Dit weekend hebben we buurhond Bella weer een paar dagen te logeren gehad. Bella was tijdens het uitlaten reuze uitgelaten en wilde graag dollen met Tender. Het was dan ook schrikken toen 9 dagen na het oud en nieuw tijdens het uitlaten opeens een flinke knal klonk. Een paar knapen hadden een rotje afgestoken zonder dat wij dat zagen. Ik liep heerlijk te genieten met het fototoestel in mijn handen en kwam nu plotsklaps handen tekort. Vlug mijn fototoestel opgeruimd om de beide riemen te kunnen pakken. De beide meiden waren namelijk zo geschrokken, dat ze beiden een kant op stoven. Ook waren beiden hevig aan het beven. Met veel pijn en moeite wist ik ze beiden te pakken te krijgen en kon ik ze aanlijnen. Maar echt wandelen wilden ze niet meer. Bella blokkeerde helemaal en wilde niet verder lopen. En Tender wist juist niet hoe snel ze weg moest komen. Pfff.....wat een toestanden allemaal.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie plaatjes weer Anita!!
En? Vond Tender het gezellig dat ze een vriendinnetje te logeren had??

Gr Rianne

Suzanne zei

Wat een prachtige foto's!! Jeetje wat kun jij goed fotograveren Anita! Wow wat voor toestel heb je eigenlijk als ik dat vragen mag? Ik wil ook een goed fototoestel kopen maar heb er geen verstand van vandaar mijn vraag.

De logeerpartij zal best heel gezellig geweest zijn met Bella :-)

Tja vuurwerk ik vind het al verschrikkelijk op de dag zelf laat staan als er 9 dagen later nog geknald wordt! Bah!! Ik hoop niet dat Tender en Bella er iets aan over gehouden hebben hoor want dat zou toch ontzettend jammer zijn ... ... ... Pfff

Fijn weekend!

Groetjes,
Suzanne